Снимка trafficnews.bgСкандал в магазин за месо завърши с псувни и шамари.

...
Снимка trafficnews.bgСкандал в магазин за месо завърши с псувни и шамари.
Коментари Харесай

Екшън край Пловдив! Пенсионер се нахвърли с шамари на жена заради половин килограм кайма

Снимка trafficnews.bg

Скандал в магазин за месо приключи с псувни и плесници. Грозният екшън се е разиграл в Перущица при започване на ноември. Пенсионер се нахвърлил на своя съгражданка, която се бавила на касите на комерсиалния обект, заяви trafficnews.bg.

Дядото напазарувал и тръгнал да излиза от магазина, само че не запомнил да купи майонеза и се върнал. В този миг касиерката обслужвала дама, която пазарувала кайма. Продавачката притеглила повече от половин кг от месото и попитала клиентката дали да остави това количество, или да притегли тъкмо.

В този миг мъжът, който чакал реда си, на всеослушание извикал: „ Все едно, в случай че не е тъкмо половин кг няма да го изядеш “. В този миг клиентката на магазина го изгледала, само че тактично си замълчала. Това обаче предиздвикало пенсионерът още по-силно да крещи: „ Като почнете с вашите грамажи “.

Тогава дамата не се сдържала, обърнала се и му споделила: „ Много се оправдавам, господине, само че не считам, че това е ваша работа. Колкото ми би трябвало, толкоз ще си купя. Не мислите ли, че държанието ви е пошло “.

Тези думи на дамата в допълнение изнервили чакащия мъж и станало скандал: „ Ти ли ще ми викаш тъпанар, ма? Изкарай си дипломата да те видя какъв брой си интелигентна. Искаш ли да ти ударя юмруците небрежно,  ма? Такива като теб ги млатя “ и протегнал ръка с ръката си в региона на врата, като я стиснал мощно с ръката си. След случая  клиентката бързо напуснала магазина, а пенсионерът останал да пазари.

Жената незабавно подала тъжба в полицията.

Няколко месеца след случая, пенсионерът бе изправен пред пловдивския областен съд. Съставен му е бил акт за дребно безчинство, изразяващо се в оскърбително отношение и държане към жителите на обществено място, с което са нарушени публичния ред и успокоение.

Поради чистото правосъдно минало на нарушителя, възрастта му, признание на виновността и изразеното съжаления за стореното, магистратите постановиха минимална санкция за пенсионера в размер на 100 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР